Foreningen Fantastik

Filmene er udvalgt af Fantastik, en forening for fans af de fantastiske genrer. Overordnet set er de fantastiske genrer science fiction, fantasy og horror, men begrebet dækker også undergenrerne og diverse knopskydninger.

Foreningen blev startet i 2003 af en flok entusiaster, der følte at der var et behov for at det fantastiske fik et bredt forum herhjemme. Den er non-profit og baseret på frivilligt arbejde.

Foreningens centrum er medlemmerne og deres idéer. Mange af foreningens arrangementer er film- eller diskussionsaftener, som kommer op at stå via et medlems initiativ. Nogle arrangementer foregår i kulturhus, på caféer eller bibliotek, andre hjemme hos et medlem. Se planlagte arrangementer i kalenderen på Fantastiks hjemmeside.

Fantastik udgiver magasinet Himmelskibet, der udkommer ca. 4 gange om året. Artiklerne er forfattet af medlemmerne, og redaktøren opfordre alle til at sende indlæg og anmeldelser. Abonnement følger gratis med medlemskabet af foreningen.

Foreningen står også bag Fantasticon, en årlig festival for de fantastiske genrer.

Er du nysgerrig omkring Fantastik så se www.fantastik.dk, eller spørg når du kommer for at se film. Vi vil meget gerne have dig med i foreningen også, hvis du har lyst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s